frivillig

Vil du være frivillig?

 

Der er mange gode grunde til at arbejde frivilligt. Den indsats, du yder som frivillig, gør en direkte forskel for børnefamilier, og udover at du opnår en glæde ved at arbejde for en god sag

  • møder du nye mennesker
  • skaber du et nyt netværk
  • får du nye venner
  • får du mulighed for at prøve dig selv af og finde nye grænser
  • opbygger du viden, færdigheder og erfaring, som kan bruges i forhold til lønnet arbejde og uddannelse

Hvis du ønsker at være frivillig i Mødrehjælpen Middelfart lokalforening, så send en mail til middelfart.lf@moedrehjaelpen.dk

 

Frivillig i Børnetøjsbutikken

 

Vi mangler flere "frivillige hænder" til butikken, og er du over 18 år og har tid, lyst og overskud til at give en håndsrækning, så send en mail til middelfart.lf@moedrehjaelpen.dk eller henvend dig i butikken i åbningstiden.

Frivillig i Måltidet

 

Det er naturligvis vigtigt, at der er frivillige, som har lyst til at være med til at give børnefamilierne madglæde og gode oplevelser i køkkenet.

Fællesskabstanken er vigtig i hele Mødrehjælpens arbejde, så derfor er det centralt, at der er frivillige, som vil være med til give børn og forældre mulighed for at blive en del af et fællesskab.

Som frivillig kommer man ikke til at stå alene – der vil altid stå en aktivitetsansvarlig fra bestyrelsen bag aktiviteten.

Kontakt Anette Jørgensen - som er en af de aktivitetsansvarlige i lokalforeningen - hvis du er interesseret i at være frivillig i "Måltidet" eller bare er interesseret i at høre nærmere. Anette kan kontaktes på 42 92 03 61 eller på mail.

 

 

 

frivillig